Η ιστορία μας...

 

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο των ειδών υγιεινής από το 1985 όταν ανοίγει το πρώτο κατάστημα της και ασχολείται με την εισαγωγή και την εμπορία πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Εκεί ήταν που ξεκίνησαν οι προσπάθειες της εταιρίας για να χτίσουν γερές βάσεις για ένα δυνατό όνομα στην πόλη του Ηρακλείου, χαράζοντας έτσι μια δυναμική πορεία στην αγορά.

Αξιοποιώντας την πείρα του ιδρυτή της εταιρίας στον χώρο της οικοδομικής κατασκευής και μελέτης δίνει λύσεις και προωθεί τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου. Η εισαγωγή προσεκτικά επιλεγμένων προϊόντων από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ιταλίας, Ισπανίας, Πορτογαλίας και Γερμανίας δίνει στην εταιρία την δυνατότητα να προσφέρει μια πληθώρα επιλογών σε προσιτές τιμές για να ικανοποιηθούν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Δίνοντας βάση στην σωστή συνεργασία, όλοι οι εξειδικευμένοι πωλητές και διακοσμητές της εταιρίας είναι δίπλα στον πελάτη καθ’ όλη την διαδικασία επιλογής, αλλά και μετά την διεκπεραίωση του έργου.

1

Με κάθε βήμα της εταιρίας και με κάθε καινούργια αρχή που έκανε, το όραμα της παρέμενε ίδιο. Η παροχή στο κοινό των πιο πρωτοποριακών προϊόντων της διεθνής αγοράς στις πιο προσιτές τιμές. Παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς κατάφερνε με την πάροδο του χρόνου να διευρύνει την γκάμα της και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 

Το 2006 άνοιξε τις πόρτες του το ιδιόκτητο κατάστημα της εταιρίας στην οδό Λαγκαδά 15 στις Πατέλες. Ένας χώρος 1200 m2 μοναδικής αισθητικής, άνετος και λειτουργικός που φιλοξενεί τα πλέον επώνυμα, ποιοτικά και πιο σύγχρονα προϊόντα. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία, μπορεί ο πελάτης να δει σε εικονική πραγματικότητα το αποτέλεσμα των εργασιών που μπορεί να κάνει μέσα στον χώρο του μπάνιου ελέγχοντας έτσι το αποτέλεσμα, πριν καν ακόμα ξεκινήσει! Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας μετατρέπει την κάτοψη του χώρου σε μια γραφική τρισδιάστατή απεικόνιση του, δίνοντας στο κοινό την δυνατότητα να περιηγηθεί μέσα σε αυτό από πολλές οπτικές γωνίες

MAGAZIF

Έχοντας πλέον εδραιώσει την παρουσία της στον χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων η εταιρία το 2017 κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα. Δημιουργεί ένα νέο ιδιόκτητο κατάστημα 2000 m2 στην καρδιά της Χερσονήσου. Σε αυτόν τον χώρο συνολικής έκτασης 5,5 στρεμμάτων μπορεί ο πελάτης να βρει χιλιάδες νέα προϊόντα από χρώματα, δομικά υλικά, στεγανωτικά, εργαλεία,  υλικά θερμοπρόσοψης και φυσικά είδη υγιεινής και πλακάκια. Στον χώρο υπάρχει τμήμα χρωμάτων όπου μπορεί ο πελάτης να δημιουργήσει το ιδανικό χρώμα για τον χώρο του με υλικά από τις μεγαλύτερες εταιρίες χρωμάτων της Ελλάδας. Είτε αφορά χρώμα εσωτερικού χώρου, εξωτερικού χώρου ή θερμοπρόσοψης ο πελάτης μπορεί να διαλέξει από μια πληθώρα αποχρώσεων και ποικίλους συνδυασμούς χρωμάτων και μέσω των ειδικών μηχανημάτων και εξοπλισμών που διαθέτει το κατάστημα να δημιουργήσει το χρώμα που θέλει μέσα σε λίγα λεπτά!

Η γκάμα των υλικών συνεχίζει να μεγαλώνει καθώς μπορεί ο πελάτης πλέον να βρει λύσεις σε δομικά, επισκευαστικά και στεγανωτικά υλικά. Είτε πρόκειται για νέες κατασκευές, είτε για ανακαίνιση μιας ήδη υπάρχουσας δομής στο πολυκατάστημα μπορείτε να βρείτε υλικά για κάθε είδους εργασίας, από μονώσεις ταρατσών, θερμοπροσόψεις αλλά και επισκευαστικά υλικά! Οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μπορεί να σας βρει την κατάλληλη λύση

Ολοκληρώνοντας την γκάμα των νέων προϊόντων στο πολυκατάστημα μπορεί ο πελάτης να βρεί μια τεράστια γκάμα σε εργαλεία άριστης ποιότητας είτε για επαγγελματίες είτε για ιδιώτες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Για τους επαγγελματίες της οικοδομής πραγματοποιούνται τακτικά δωρεάν σεμινάρια από μεγάλες εταιρίες δομικών υλικών και χρωμάτων που αφορούν τόσο παρουσίαση νέων προϊόντων όσο και εκπαίδευση πάνω σε εργασίες επισκευής, ανακαίνισης ή και νέας κατασκευής. Δείτε από ειδικούς την σωστή εφαρμογή των διάφορων δομικών υλικών και λύστε όλες σας τις απορίες απευθείας από τους κατασκευαστές των υλικών.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πολυκατάστημα η αγορά που έκανε την εταιρία γνωστή στην Κρήτη. Τα είδη υγιεινής και τα πλακάκια. Σε έναν πρωτοποριακό εκθεσιακό χώρο, φτιαγμένο και σχεδιασμένο για να υπηρετήσει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, μπορεί ο πελάτης να βρει την μεγαλύτερη στην Κρήτη ποικιλία σε πλακάκια μεγάλων διαστάσεων καθώς και σε πλάκες slabs σε ειδικά διαμορφωμένους εκθέτες. Στο πολυκατάστημα υπάρχει επίσης μια τεράστια συλλογή από είδη υγιεινής σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να μπορεί ο πελάτης να δει από κοντά εντοιχιζόμενες μπαταρίες, καζανάκια, λεκάνες κρεμαστές, νιπτήρες και μπαταρίες σε διαφορετικά χρώματα και υφές! DSC 0969

Ταυτόχρονα προσπαθώντας να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών, επενδύει συστηματικά στην ενίσχυση των υποδομών της. Πλέον έχει καταφέρει να έχει ένα στόλο 9 οχημάτων διασφαλίζοντας έτσι ταχύτατη εξυπηρέτηση ακόμα και στις πιο απαιτητικές κατασκευές καθώς τα μηχανήματα της μπορούν να ανυψώσουν μέχρι και 9 ορόφους στο ύψος. Σε συνδυασμό με το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό είναι σε θέση να εγγυηθεί την κάλυψη κάθε ανάγκης που μπορεί να προκύψει.