Τεχνικό πολυκατάστημα Χερσονήσου

Γιορτάζουμε τα 30 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά της Κρήτης,

με ένα νέο τεχνικό πολυκατάστημα στην Χερσόνησο!

 

       Έχοντας εδραιώσει την παρουσία μας στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων μας και προχωρώντας στην δημιουργία ενός νέου χώρου στη Χερσόνησο, στην καρδιά του κρητικού τουρισμού. Στο συνολικής έκτασης 5,5 στρεμμάτων χώρο διαθέτουμε 2000τμ στεγασμένο χώρο μας όπου μπορείτε να βρείτε χιλιάδες νέα προϊόντα από χρώματα, δομικά υλικά, στεγανωτικά, εργαλεία,  υλικά θερμοπρόσοψης και φυσικά είδη υγιεινής και πλακάκια

     Στο νέο μας κατάστημα μπορείτε να δημιουργήσετε το ιδανικό χρώμα για το χώρο σας με υλικά από τις μεγαλύτερες εταιρίες χρωμάτων στην Ελλάδα, με τη δυνατότητα σύνθεσης χρωμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αλλά και χρωμάτων θερμοπρόσοψης. Επιλέξτε ανάμεσα σε πληθώρα αποχρώσεων και ποικίλους συνδυασμούς χρωμάτων αυτά που σας ταιριάζουν και μέσω του ειδικού εξοπλισμού μας, σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο. Συνδυάστε τα με τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία κορυφαίας ποιότητας και ολοκληρώστε το σπίτι των ονείρων σας.

     Πλέον μπορούμε και σας παρέχουμε όλες τις λύσεις σε δομικά και στεγανωτικά υλικά είτε πρόκειται για νέες κατασκευές είτε για ανακαινίσεις. Με συνεργάτες τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο μπορούμε να βρούμε τα υλικά που απαιτούνται για κάθε είδους εργασία, από μονώσεις ταρατσών,  θερμοπροσόψεις αλλά και επισκευαστικά υλικά για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σε νέες και παλιές οικοδομές. Το έμπειρο προσωπικό μας θα βρει τη λύση που ψάχνετε για κάθε πρόβλημα.

    Ολοκληρώνουμε την γκάμα των νέων προϊόντων μας με μεγάλη ποικιλία σε εργαλεία άριστης ποιότητας για επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη υγιεινής και πλακάκια. Στο νέο μας χώρο έχετε πλέον τη δυνατότητα να δείτε από κοντά όλες τις νέες τάσεις στα πλακάκια, ειδικότερα των μεγαλύτερων διαστάσεων σε ειδικά διαμορφωμένους εκθέτες, και μια τεράστια συλλογή με είδη υγιεινής για κάθε γούστο.

     Τέλος, για τους επαγγελματίες της οικοδομής, στο κατάστημα της χερσονήσου πραγματοποιούνται τακτικά δωρεάν σεμινάρια από μεγάλες εταιρίες δομικών υλικών και χρωμάτων που αφορούν τόσο παρουσίαση νέων προϊόντων όσο και εκπαίδευση πάνω σε εργασίες επισκευής, ανακαίνισης ή και νέας κατασκευής. Δείτε από ειδικούς την σωστή εφαρμογή των διάφορων δομικών υλικών και λύστε όλες σας τις απορίες απευθείας από τους κατασκευαστές των υλικών.